La seva jove anava en un dels trens accidentats ahir, però, a més a més, la manresana Mireia Obradors és la portaveu dels afectats pel descarrilament que hi va haver a Vacarisses. Ahir, mentre s'esperava a la Renfe, reclamava que «cal trobar una solució perquè no pot ser que segueixi igual. No fa ni tres mesos [de l'accident a Vacarisses] i tot segueix igual».

Comentava que per fer una denúncia de la precarietat del servei ferroviari «necessites ser més gent. Potser això [l'accident d'ahir] és l'impuls que necessitàvem per fer més coses, que jo crec que s'han de fer per solucionar aquest tema, perquè no és normal que a Manresa tinguem un servei ferroviari com el que tenim».

Pel que fa al sinistre i a la seva familiar, comentava que «està bé. Hem pogut parlar amb ella i ara ens toca esperar. S'ha donat alguns cops. Diu que de cop i volta ha vist córrer el revisor i que s'ha pogut agafar. Estem esperant perquè els posen en fila i els fan entrar [al vestíbul de la Renfe] i allà els demanen com estan».