El nen d'un any i mig de Manresa que va patir ferides greus en el xoc frontal dels dos trens divendres passat continua ingressat a l'UCI de la Vall d'Hebron de Barcelona. Abraham Armengol té fractures al crani i un coàgul al cap, que és el que més amoïna els metges, segons han explicat a Regió7 familiars del menor.

S'està pendent de la seva evolució per veure si el coàgul es desfà tot sol o bé l'han d'operar. La seva mare, Estela Armengol, també va resultar ferida en el xoc frontal de trens. Està ingressada a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa. Tots dos, junt amb una germana de la mare, Marta Armengol, viatjaven en el tren que anava cap a Barcelona procedent de Lleida i que va circular 7 quilòmetres per la via equivocada. Ahir nou persones continuaven ingressades a l'hospital de Manresa, a la Mútua de Terrassa i a la Vall d'Hebron.

Ahir a la tarda la consellera de Salut del govern català, Alba Vergés, va visitar el servei d'urgències de primària del CAP Bages de Manresa, que va atendre una cinquantena de persones ferides en l'accident de tren de divendres al vespre. Posteriorment va visitar els pacients que encara hi ha ingressats a Sant Joan de Déu.