Una col·lisió frontal amb quatre vehicles implicats ha col·lapsat la circulació de la C-55aquest dijous al matí, al tram entre Castellgalí i Collbató, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. Malgrat les llargues cues que s'han produït en aquesta via a causa del sinistre, no s'han fet desviaments cap a l'autopista C-16.

L'accident ha causat quatre ferits lleus, segons el SEM. D'aquests, dos han estat traslladats a l'Hospital Mútua de Terrassa i dos a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa.

El sinistre s'ha produït a les 6.48 hores al punt quilòmetric 12 de la via, al terme municipal de Monistrol de Montserrat. Com a conseqüència, s'han hagut de tallar els dos carrils fins a les 8 del matí, quan s'ha començat a donar pas alternatiu. S'han arribat a registrar més de 9 quilòmetres de cues. El tap de cotxes començava a l'altura del quilòmetre 21 en direcció a Barcelona, entre Castellgalí i Sant Vicenç.

A les 8.50 hores, el Servei Català de Trànsit ha informat que s'ha reobert la via i la circulació s'ha començat a normalitzar, tot i que les retencions encara eren de més de 5 quilòmetres. A dos quarts de deu del matí la situació s'ha normalitzat completament.