Una col·lisió frontal amb quatre vehicles implicats, a Monistrol de Montserrat, va col·lapsar la circulació de la C-55 ahir al matí, al tram entre Castellgalí i Collbató. Malgrat les llargues cues que es van produir a causa del sinistre, que van arribar als nou quilòmetres de llargada, Trànsit no va fer desviaments a l'autopista C-16, de forma que va mantenir abaixades les barreres del peatge.

L'accident va causar quatre ferits lleus, segons va informar el SEM. D'aquests, dos van ser traslladats a l'Hospital Mútua de Terrassa i dos a més l'Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa.

El sinistre va passar a 3/4 de 7 del matí al punt quilomètric 12 de la via, al terme municipal de Monistrol de Montserrat. Com a conseqüència, es van haver de tallar els dos carrils fins a les 8 del matí, quan es va començar a donar pas alternatiu.

Per aquest motiu, es van arribar a registrar més de 9 quilòmetres de cues. El tap de cotxes començava a l'altura del quilòmetre 21 en direcció a Barcelona, entre Castellgalí i Sant Vicenç.

Poc abans de les 9 del matí, el Servei Català de Trànsit va informar que s'havia reobert la calçada i la circulació es va començar a normalitzar, tot i que les retencions encara eren de més de cinc quilòmetres. A 2/4 de 10 del matí, la situació es va normalitzar.

Durant les prop de tres hores que van durar les retencions, però, Trànsit no va aixecar les barreres del peatge de la C-16.