L'exalcalde de Manresa, Josep Camprubí, era ahir una de les persones alleujades per la sentència. Ell és un dels onze antics consellers de Caixa Manresa que, com a membres del consell de CX, van aprovar els increments de sou de Todó i Masana, per la qual cosa formava part dels 41 processats. Tot i que tenia «la consciència tranquil·la d'haver obrat correctament», ahir admetia, en declaracions a Regió7, que «fins que no hem vist per escrit la sentència, no m'ho he acabat de creure».

«De tot allò que se'ns acusava, no hi havia cap fonament, com ha quedat demostrat ara. Estic satisfet, perquè la sentència està molt ben justificada i documentada i, per tant, això em dona tranquil·litat per si algú hi presenta recurs», manifestava Camprubí. «Jo tenia la consciència tranquil·la, perquè vaig obrar bé, i tota la informació que teníem per prendre acords era la correcta», va dir l'exalcalde.

Camprubí va lamentar que «hàgim estat sis o set anys en aquest procés», per la qual cosa, vist el resultat, «és un tràngol que ens hauríem pogut estalviar». Segons va afegir, «en tot aquest procés hi ha hagut defectes viciats».

A més, va dir, tots aquests anys, «hem hagut de patir la pena del telenotícies. Ho hem patit, i ho hem pogut suportar i, per sort, la vida és molt més llarga que tots aquests problemes. Per tant, estic content de tancar una etapa».