Els Bombers de la Generalitat van treballar ahir al vespre per dos incendis d'habitatge a Sant Vicenç de Castellet i a Manresa, segons fonts del cos d'emergències.

El primer va tenir lloc a 1/4 de 9 del vespre en un domicili del passeig Francesc Macià de Sant Vicenç, al número 42. Es va incendiar el cablejat elèctric del menjador i el foc es va propagar pel fals sostre i un sofà. Fins a l'indret s'hi van desplaçar quatre dotacions dels Bombers, però quan van arribar els iniquilins ja havien pogut mig apagar el foc amb un extintor. Segons la Policia Local, no hi va haver ni ferits ni desallotjats.

Just una hora després, a 1/4 de 10 del vespre, els Bombers van rebre un segon avís d'incendi en un habitatge al grup de la Balconada número 15 de Manresa. Una veïna va alertar de la presència de fum en un pis de la segona planta, motiu pel qual s'hi van desplaçar quatre dotacions, que van poder finalitzar el servei al cap de poca estona.

Segons fonts dels Bombers, va cremar el sofà, les cortines i part del sostre del menjador de l'habitatge. No hi va haver ferits perquè en aquell moment no hi havia ningú a l'interior del pis, malgrat que no s'ha pogut confirmar si es tracta d'un habitatge desocupat, tal com afirmava la veïna que va alertar els cossos d'emergències.