Els Bombers i la Policia Local van desallotjar dilluns a la nit una família que viu en un habitatge de la Via Sant Ignasi de Manresa, a causa de la caiguda d'un fals sostre. Es dona el cas que la nit anterior ja s'havia produït un altre despreniment similar, a causa d'un problema de filtracions d'aigua.

Els fets van tenir lloc a 3/4 d'11 de la nit en un habitatge de la primera planta, al número 9 de la Via Sant Ignasi, quan va caure una superfície d'un metre quadrat d'un fals sostre. Es tracta del mateix domicili on la nit anterior ja s'havia desprès el fals sostre del menjador. L'Ajuntament va confirmar ahir que es van fer dues intervencions. En el cas de dilluns a la nit, els Bombers van comprovar que havien caigut plaques de guix, a causa de filtracions d'aigua del pis superior, per alguna canonada en mal estat. Els Bombers van fer sanejament del sostre esfondrat perquè no caiguessin més plaques i van inspeccionar l'habitatge, però no hi van detectar danys estructurals.

Dilluns a la tarda, les persones que viuen al pis (una parella amb un fill) ja havien acudit a Serveis Socials, on van ser ateses i van manifestar que anirien a dormir a casa d'uns familiars i l'endemà contactarien amb el propietari. Arran del nou cas de dilluns a la nit, els Bombers van recomanar a la família afectada que tampoc no hi passessin la nit i es va precintar el pis. Els desallotjats van dormir de nou en un pis de familiars.