Situació caòtica aquest dimarts al migdia a la variant de la C-55 de Manresa. Les cues provocades per unes obres han provocat quatre accidents de trànsit, tres d'ells a la mateixa C-55 i un més a la C-16c, davant del parc de Bombers. Tres dels accidents, a més, s'han produït en només mitja hora de diferència. Cap d'ells, però, no ha causat ferits.

Les obres de manteniment, a càrrec de la Generalitat, han eliminat aquest dimarts un dels dos carrils de la variant de la C-55, entre Bufalvent i el Guix, per a cadascun dels sentits de la circulació. Aquest fet ha provocat al llarg del matí retencions de trànsit, que s'han intensificat al migdia.

A causa de les cues, s'han produït quatre accidents de trànsit per encalç entre vehicles, segons han informat fonts dels Bombers i dels Mossos. El primer d'ells s'ha produït a les 13.47 hores, al punt quilomètric 29,5, a prop del Guix, a la calçada en sentit Berga

Els altres tres casos han succeït en només mitja hora de diferència i han acabat de col·lapsar tota la zona, entre les 15 i les 15.30 hores. En el primer, a les 15.04 hores, hi ha hagut una col·lisió en cadena entre quatre vehicles, pràcticament al mateix lloc de l'anterior sinistre.

Just deu minuts després, a les 15.14 hores, molt a prop, a la C-16c, davant del parc de Bombers, un cotxe ha xocat amb el vehicle de davant, que estava aturat per les retencions. Com a conseqüència, un dels cotxes ha quedat enfilat a sobre de la mitjana.

Finalment, a les 15.24 hores, s'ha produït la darrera topada de trànsit, de nou a la C-55, al punt quilomètric 30. En cap dels casos, no hi ha hagut ferits.