Els Mossos d'Esquadra han desallotjat els manifestants que tallaven la carretera C-55 a Sant Vicenç de Castellet amb motiu de la vaga general d'aquest 21 de febrer. Segons ha pogut saber Regió7, els agents han identificat almenys 21 dels manifestants, malgrat que Mossos no han confirmat la xifra.

Els CDR, que des de quarts de 6 del matí i fins a les 10 han anat tallant la via en diversos punts, han denunciat a les xarxes socials agressions per part dels agents de les ARRO a alguns manifestants. Fonts del comitè han relatat a aquest diari que els agents han tirat a terra una manifestant i s'han "endut" el seu fill, que té la síndrome d'Asperger, per identificar-lo, davant la protesta de la resta de manifestants. També denuncien que s'han efectuat algunes detencions, però Mossos ho han negat.

A quarts de 5 del matí els manifestants s'han trobat al parc de l'Agulla, on ja hi havia antiavalots que els han fet obrir els maleters dels cotxes, segons ha pogut saber aquest diari. Des d'allà s'han dirigit cap a la C-55 a Sant Vicenç. El primer tall ha estat a 2/4 de 6 del matí a l'altura del restaurant Pata Negra. Les furgonetes dels Mossos han arribat al lloc del tall pràcticament a l'instant i després de demanar als manifestants que sortissin de la via, han procedit a desallotjar-los.

Alguns dels concentrats explicaven que s'han produït empentes i algunes agressions per part dels antiavalots. S'han identificat fins a 21 manifestants, segons les mateixes fonts, xifra que ha anat augmentant amb els talls posteriors. Un cop fora de la carretera, el grup de persones que havien tallat la C-55 han seguit a peu en direcció a Barcelona i han tornat a tallar la via, a l'altura de l'accés a Sant Vicenç. De nou, els Mossos els han desallotjat ràpidament i els han conduït cap al polígon Les Vives.

La protesta ha continuat fins a les 10 del matí. En aquell moment, alguns dels manifestants ja s'havien retirat de la C-55 davant la forta presència policial. D'altres han seguit caminant per carrers i camins paral·lels a la carretera amb intenció de tallar-la de nou. Segons han explicat alguns dels manifestants, de cop ha aparegut una patrulla de paisà dels Mossos i els agents han amenaçat amb carregar contra els concentrats si no deixaven de tallar la via. Poc després, sobre les 10 del matí, s'ha donat per finalitzada la protesta.