La fiscalia demana sis anys de presó per a dos homes acusats d'haver agredit tres vianants que els acabaven de recriminar la seva conducció temerària, a Manresa. Les víctimes havien estat a punt de ser atropellades pels processats, Hamza A. i Mohamed M., que seran jutjats aquest dilluns.

Els fets, segons la fiscalia, van tenir lloc el 24 de juny del 2017 al passeig Pere III, a les 11 de la nit. Les víctimes, dos homes i una dona, es disposaven a creuar per un pas zebra de la plaça Espanya. En aquell moment, va passar per davant un vehicle a gran velocitat, on anaven els dos acusats. La dona els va recriminar l'acció, moment en què els dos imputats van aturar el vehicle.

A continuació, segons el fiscal, van baixar del cotxe i van agredir els tres vianants amb un objecte contundent. Com a conseqüència, tots tres van resultar ferits, dos dels quals de gravetat. La fiscalia demana per a cadascun dels acusats sis anys de presó, per tres delictes de lesions, un dels quals lleu. A més, vol que indemnitzin els dos ferits més greus amb 7.700 euros en total.