Una veïna de Berga serà jutjada aquest dilluns acusada d'haver clavat una ganivetada a l'esquena al seu company sentimental, que va resultar ferit de poca gravetat. La fiscalia demana per a ella cinc anys de presó per un delicte de lesions. El judici se celebrarà al Jutjat Penal 2 de Manresa.

Els fets, segons l'escrit d'acusació pública, van tenir lloc el 21 de desembre del 2017, cap a les 8 del vespre. L'acusada, Danaisy C. R., va tenir una forta discussió amb la seva parella sentimental, al domicili familiar que compartien, situat al centre de Berga.

Segons el ministeri fiscal, la dona va agafar un ganivet de la cuina, es va dirigir a l'habitació on era el seu company i, quan estava girat, li va clavar l'arma a la part superior de l'esquena, al costat esquerre. Com a conseqüència de l'agressió, l'home va patir una ferida oberta i un hematoma, que van requerir tractament mèdic i quirúrgic. La lesió va trigar dotze dies a curar-se. Els fets li han deixat una cicatriu com a seqüela.

El ministeri fiscal tipifica el cas com un delicte de lesions, amb l'agreujant de parentiu, per la qual cosa demana per a Danaisy C. R. la pena de cinc anys de presó.

A més a més, reclama que indemnitzi la víctima amb la quantiat de 3.493 euros, per les lesions i les seqüeles.