Els Mossos d'Esquadra han detingut a Martorell dos integrants d'una banda que va assaltar el domicili d'un empresari a Salou. Sis persones més, que formaven part del grup criminal, també han estat arrestades en diferents municipis de l'àrea metropolitana de Barcelona. L'operació policial ha permès detenir, en total, vuit persones, set homes i una dona, de nacionalitat russa en un cas i espa-nyola pel que fa a la resta, d'edats compreses entre els 21 i els 44 anys, a les quals es considera autores de l'assalt al domicili d'un empresari de Salou.

La investigació es va iniciar el 25 de setembre del 2018 quan els Mossos van tenir coneixement que s'havia produït un intent de robatori en el domicili d'un empresari de Salou. Cinc homes van abordar i agredir el propietari de l'immoble quan tornava a casa seva, però finalment no van poder consumar el robatori perquè els va abordar el gos de la víctima, i els delinqüents van desistir de l'intent i van haver de fugir. Les indagacions policials van determinar que els cinc assaltants serien membres d'una organització criminal especialitzada en robatoris violents, que havien intentat robar al mateix empresari just el dia abans, però en veure's compromès l'assalt per la presència de testimonis ho van desestimar.

L'organització, amb una gran capacitat de mobilitat i amb un ampli ventall d'activitats delictives, estava integrada per setze persones i presentava una distribució molt marcada dels rols delictius. Entre els dies 19 i 20 de febrer es va establir un dispositiu policial que va permetre detenir vuit integrants de l'organització, un a Molins de Rei, dos a Martorell, un a Barcelona, dos a Rubí, un a Badalona i un altre a Reus.

Tots els arrestats van passar a disposició judicial el 2 de febrer i el jutge en va decretar la llibertat amb càrrecs.