Els Mossos d'Esquadra han detingut tres veïns de Cornellà de Llobregat acusats d'haver entrat a robar en dos domicilis de Collbató. Els arrestats, de 24, 32 i 37 anys, i de nacionalitat colombiana, han quedat en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició dels jutjats de Martorell.

Els fets, segons va informar ahir el cos policial, van tenir lloc dimarts de la setmana passada. Cap a les nou de la nit, el vigilant municipal de Collbató va alertar la policia que un veí havia vist tres individus dins d'un cotxe i que dos dels que hi anaven havien entrat a la parcel·la d'un veí.

Segons el vigilant, en ser sorpresos pel testimoni, els individus havien fugit en cotxe del lloc, però, a partir de la descripció del veí, ell mateix els estava seguint.

Així, el vigilant va indicar la ubicació del cotxe en una benzinera de Collbató. Els Mossos hi van enviar diversos agents, que van poder identificar els tres individus. Durant l'escorcoll, van trobar diverses eines, entre les quals guants, tornavisos de grans dimensions i llanternes. També hi havia un portàtil i un rellotge de polsera. Davant de les evidències, els agents van detenir-los.

Més tard, els investigadors van determinar que els detinguts són autors d'un segon robatori amb força en un altre domicili, també de Collbató, d'on s'haurien endut els objectes localitzats durant l'escorcoll. Els tres arrestats, sense antecedents policials, van passar a disposició judicial i el jutge instructor en va decretar la llibertat amb càrrecs, amb retirada de passaport. Els objectes recuperats ja han estat retornats als seus propietaris.