Un incendi ha cremat per complet aquest dimecres a la tarda el primer pis d'un bloc de Castellbell i el Vilar. A resultes del foc, del qual hores d'ara encara es desconeixen les causes, el jove inquilí que segons fonts municipals en aquell moment es trobava a l'habitatge, hauria resultat ferit lleu i hauria estat traslladat a l'hospital amb cremades a la cama, si bé tot apunta que no haurà de ser ingressat i aquesta nit probablement dormirà a la residència d'avis del poble. Tampoc no es descarta que el foc hagi ocasionat la mort d'algun animal.

Els bombers han rebut l'avís a les 18.22 hores de la tarda, i han desplaçat diversos efectius fins al bloc afectat, situat al número 3 del carrer Sant Geroni de Castellbell. Es tracta d'un edifici de nova construcció on viuen mitja dotzena de famílies, cap de les quals hauria resultat afectada, com tampoc l'estructura de l'edifici, segons les primeres valoracions que ha avançat aquest vespre el regidor de la Via Pública, Fèlix Enrich. El pis, en canvi, s'hauria cremat per complet degut a la gran quantitat de combustible que hi havia al seu interior.

Cap a les 9 del vespre el foc ja es donava per extingit, si bé encara s'especulava amb la possibilitat que els veïns haguessin de passar la nit a fora. L'Ajuntament ha muntat un dispositiu per donar resposta a les famílies afectades, i ja ha contactat amb fondes i hotels propers per poder-los reallotjar en cas que no puguin tornar a casa.

Diversos vehicles dels Bombers de la Generalitat s'han desplaçat fins al lloc dels fets, a banda d'agents policials i dues unitats del SEM.