La Policia Local de Manresa va detenir en només dos dies, divendres i diumenge de la setmana passada, dos homes als quals es van imputar delictes de violència en l'àmbit de la llar i trencament de resolució judicial, segons va informar ahir el cos policial municipal.

La primera detenció es va produir la tarda del divendres, cap a 2/4 de 5, a la zona de la plaça de Catalunya, en rebre la sala del 092 diverses trucades tot informant d'una baralla al carrer, en la qual hi hauria implicats dos homes i una dona. Els agents van detenir un veí de Manresa de 38 anys que, presumptament, hauria agredit la seva exdona i també l'home que l'acompanyava, en trobar-se'ls de forma casual pel carrer. Al detingut li constava una ordre judicial de no apropament a la seva exparella, motiu pel qual també se li va imputar un delicte de trencament de resolució judicial.

La segona detenció, segons va informar la Policia Local, es va produir la nit de dissabte a diumenge al nucli històric de Manresa, quan, a 2/4 de 2, una patrulla va ser aturada per una senyora, que es mostrava molt angoixada.

La dona va afirmar als agents que la seva exparella, present també al lloc i sobre la qual tenia una ordre de no apropament a menys de 500 metres, l'estava amenaçant de mort. En verificar al sistema informàtic que l'ordre judicial era vigent, la Policia Local va procedir a detenir l'home, un veí de Manresa de 61 anys.