Un veí de Bagà de 76 anys, Benet Barral Casas, va morir ahir al matí en caure accidentalment per un mur mentre estava treballant al seu hort particular, segons van informar fonts policials. L'home, que era molt conegut a la població, serà acomiadat finalment aquest dissabte, en un funeral a les 4 de la tarda, a l'església de la població, segons ha confirmat Funerària Ferran.

L'accident, segons les mateixes fonts, va tenir lloc cap a 3/4 de 12 del matí en una finca del carrer de la Clota. L'home estava treballant al seu hort quan, per causes que es desconeixen, va caure pel mur que delimita la seva finca, d'entre 5 i 6 metres d'alçada. La paret limita amb el mateix carrer de la Clota, on es va precipitar la víctima. Com a conseqüència de la caiguda, l'home va morir.

Fins a l'indret dels fets s'hi van desplaçar efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), dels Mossos d'Esquadra i de la Guàrdia Municipal de Bagà. Un cop es va confirmar la mort de la víctima, també hi va acudir la comitiva judicial, per tal de fer l'aixecament del cadàver. El cos va ser traslladat als dipòsits de la Ciutat de la Justícia de Barcelona, amb l'objectiu de fer-li l'autòpsia.

L'alcaldessa accidental de la població, Maria Viso, va mostrar ahir la seva consternació per la tragèdia i va mostrar el seu condol a la família. «Era un home molt conegut i molt apreciat pels veïns de Bagà», va manifestar Viso en declaracions a aquest diari. «Era una bellíssima persona. Ha estat una gran pèrdua», va afegir l'alcaldessa.