Una nena de 6 anys i un nen de 3 anys d'edat han resultat ferits greus aquest dilluns al matí en un accident de trànsit a la C-55, a Callús, segons han informat fonts del SEM i dels Bombers. El pare dels dos menors, que conduïa el vehicle, ha resultat ferit de consideració menys greu.

Els fets, segons les mateixes fonts, han tingut lloc a 1/4 de 2 del migdia al punt quilomètric 44 de la C-55, entre Súria i Callús, en el carril en sentit Manresa. Per causes que es desconeixen, un cotxe ha sortit de la calçada i ha acabat bolcat en un camp.

Com a conseqüència, els dos menors que viatjaven d'ocupants han resultat ferits greus. La nena, de 6 anys, ha estat evacuada en helicòpter a l'hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona, sense que el seu estat sigui crític. El nen, de 3 anys, ha estat traslladat en ambulància a l'hospital de Sant Joan de Déu de Manresa. És el mateix centre on ha estat evacuat el pare i conductor del vehicle, de 36 anys d'edat, en estat menys greu.

A banda de l'helicòpter del SEM, al lloc de l'accident hi han treballat dues ambulàncies, tres dotacions dels Bombers i diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra.