El Jutjat Penal 2 de Manresa ha condemnat un home a pagar 4.200 euros per haver agredit un conductor de la C-55 durant una disputa de trànsit entre tots dos, a Sant Vicenç de Castellet. D'aquest import, 3.000 euros són per indemnitzar la víctima, que va tenir un traumatisme cranial, i la resta són per pagar una pena de multa. El dia del judici, l'acusat, Manuel A. M., va reconèixer l'autoria dels fets, de manera que la seva defensa va poder pactar la condemna amb la Fiscalia, que inicialment li demanava tres anys de presó.

Els fets, segons la sentència, van tenir lloc el 31 de març del 2017, durant un embús a la C-55, provocat per un accident lleu. Arran d'una disputa de trànsit enmig del col·lapse, Manuel A. M. va aturar el cotxe darrere del vehicle conduït per la víctima. L'acusat, aleshores, va baixar del vehicle, es va dirigir a l'altre conductor i li va propinar dos cops de puny a la cara.

A causa de l'atac, l'agredit va tenir un traumatisme cranioencefàlic i va arribar a perdre el coneixement. També va resultar afectat per una cervicàlgia i un esquinç intercostal, segons la resolució. L'home va necessitar dos mesos per poder-se recuperar de les lesions. La sentència, a banda d'imposar-li una indemnització i una multa, prohibeix a l'acusat acostar-se a la víctima durant un període d'un any.