Una nena de 6 anys i un nen de 3 anys d'edat van resultar ferits greus aquest dilluns al matí en un accident de trànsit a l'eix del Cardener (C-55), a Callús, segons van informar fonts del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i dels Bombers de la Generalitat. El pare dels dos menors, que conduïa el vehicle, va resultar ferit de consideració menys greu, segons la valoració del SEM.

Els fets, segons les mateixes fonts, van tenir lloc a 1/4 de 2 del migdia al punt quilomètric 44 de la C-55, entre Súria i Callús, al carril en sentit Manresa. Per causes que es desconeixen, un cotxe va sortir de la calçada i va acabar bolcant en un camp, després de donar voltes de campana.

Com a conseqüència, els dos menors que viatjaven d'ocupants al vehicle van resultar ferits de caràcter greu. La nena, de 6 anys d'edat, va ser evacuada en helicòpter a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona, sense que el seu estat fos crític.

Per la seva banda, el nen, de 3 anys d'edat, va ser traslladat amb una ambulància del SEM a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa. És el mateix centre on va ser evacuat el pare i conductor del vehicle, de 36 anys d'edat, en estat menys greu.

A banda de l'helicòpter del SEM, al lloc de l'accident hi van treballar dues ambulàncies, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra.

Tal com fa en tots aquests casos, el cos policial va iniciar ahir una investigació per determinar les causes de l'accident, que va tenir lloc en un tram que ha estat escenari d'altres accidents.