Els Mossos d'Esquadra van detenir divendres al Vendrell el segon acusat dels abusos sexuals a una menor de Berga a l'antiga discoteca Menfis, segons va informar ahir el cos policial. A diferència del que va succeir amb primer detingut, que va quedar en llibertat condicional, el jutjat de guàrdia del Vendrell li ha decretat presó provisional. L'arrestat és un home de 51 anys de nacionalitat espa-nyola, veí d'aquesta població del Baix Penedès.

Tal com va informar aquest diari, el 20 de febrer passat la noia va acudir a l'hospital comarcal de Berga per ser explorada i va relatar que havia estat víctima d'abusos sexuals feia un mes, a la zona de l'antiga discoteca de Menfis per dos homes que coneixia. Els professionals mèdics van activar el protocol previst en aquests casos i van alertar la policia catalana, que va obrir una investigació.

Fruit del treball policial, el 22 de febrer els agents van detenir el primer acusat, un jove de 26 anys, que va quedar en llibertat condicional, amb mesures cautelars. La investigació s'ha tancat ara amb la detenció del segon presumpte autor, que ha ingressat a la presó de manera provisional per ordre del jutjat de guàrdia del Vendrell.