Els Mossos d'Esquadra han rebut dues denúncies més de noies majors d'edat que han estat assetjades al carrer per un mateix individu, el qual, després de perseguir-les, els acaba fent tocaments sexuals. En total, el cos policial ja té tres casos a sobre de la taula de les mateixes característiques i ha iniciat una investigació per determinar la identitat de l'assetjador.

La primera denúncia, tal com publicava ahir aquest diari, va ser presentada per la manresana Anna Garcia, de 23 anys. A banda de denunciar el cas als Mossos, també el va difondre a través de les xarxes socials. Segons va explicar ella mateixa a Regió7, el mateix dia es van posar en contacte amb ella set noies més que asseguraven haver estat víctimes del mateix tipus de fets. Els Mossos demanen que, si hi ha altres víctimes, també presentin denúncia davant de la comissaria manresana. Amb la recepció de dos casos més, ha pogut iniciar una investigació, que inclourà, per exemple, la visualització de càmeres de seguretat dels indrets on han passat els fets.

Les tres noies que han acudit als Mossos d'Esquadra han fet una descripció idèntica de l'autor dels fets, un jove d'uns 25 o 26 anys. Segons va explicar la primera denunciant, Anna Garcia, a aquest diari, ella va ser víctima dels fets dimarts al matí. L'individu la va seguir de la plaça Bonavista a la plaça de Catalunya de Manresa, en un llarg recorregut de quinze minuts a peu. Ella se'n va adonar quan era a l'altura de Crist Rei. «I, a partir de llavors, em va continuar seguint tota l'estona», explica Garcia, que afegia: «Quan ja érem a la plaça de Catalunya, amb molta ràbia, em vaig girar i vaig treure el telèfon mòbil per poder gravar-lo. En aquell moment, se'm va abalançar i em va posar la mà al cul. Li vaig donar una bufetada i va marxar corrent», relata.

«Li vaig veure la cara, però només vaig poder fer-li una foto d'esquena, quan marxava», explica Garcia, que afegeix que no es va sentir atemorida per la situació. «No vaig sentir por, sinó molta ràbia. Va ser molt frustrant. Com pot ser que passin aquestes coses?», es preguntava indignada.

Una altra manresana, Mariona S., també va exposar el seu cas a les xarxes socials, i va assegurar que havia estat víctima d'un fet similar, dimarts mateix, entre els carrers Bruc i Mossèn Vall.