La Fiscalia demana penes de fins a tres anys de presó per a tres homes acusats d'haver robat productes de Tous valorats en més de 5.000 euros, de l'interior d'una furgoneta aparcada davant de la fàbrica del polígon dels Dolors de Manresa. El judici se celebrarà la setmana vinent al Jutjat Penal número 3 de Manresa.

Els fets, segons l'escrit de conclusions provisionals de la fiscalia, van tenir lloc el 12 de març de l'any passat, cap a 2/4 de 12 del matí, davant de la fàbrica T&T Tous, situada al carrer Sallent de Manresa, al polígon dels Dolors. Els acusats van estacionar la seva furgoneta a l'indret i van observar que hi havia un camió de repartiment de productes de la marca Tous, i que tenia les portes obertes, ja que els empleats estaven fent el procés de descàrrega.

Els acusats van treure del camió nombroses caixes de productes de Tous, que van anar carregant a la seva furgoneta. Els objectes sostrets tenien un valor total de 5.206 euros, tot i que la gran majoria van ser recuperats.

Els tres presumptes lladres, David G. C., Abel A. A. i Ruben T. G., s'enfrontaran en el judici cadascun d'ells a una pena d'entre dos i tres anys de presó.