El Jutjat Penal 3 de Manresa ha condemnat un lladre que va fugir d'un control policial, a Cercs, conduint temeràriament per la C-16. La jutge l'ha condemnat a un any i mig de presó, pena que ha substituït, però, per una multa de 2.550 euros. A més, li ha retirat el carnet de conduir durant un any.

Els fets, segons la sentència, van tenir lloc el 24 de gener del 2017 cap a les 10 de la nit. L'acusat, Martín S. F., procedia de cometre un robatori i es va trobar un control policial a la C-16, a Cercs. Immediatament, l'home es va saltar el control i, per fer-ho, va envair el carril contrari. Un cop al túnel de la Nou, va obligar diversos vehicles a aturar-se, per tal d'evitar el xoc. Seguidament, el vehicle va continuar la marxa de forma temerària, va ultrapassar una barrera de punxes i, amb les rodes rebentades, va continuar fins a un terraplè. Llavors, el conductor va abandonar el vehicle va continuar la seva fugida a peu.

Els Mossos van comprovar que, a l'interior del vehicle, hi tenia vuit bateries propietat de dues empreses diferents, i que l'home havia sostret feia poc. Per fer-ho, havia forçat el pany de les portes d'accés de les instal·lacions.

La sentència condemna Martín S. F. pels delictes de conducció temerària i de robatori amb força sobre les coses i l'obliga a indemnitzar les empreses afectades.