La Fiscalia demana tres anys i mig de presó per a un veí de Manresa, Franklin Rolando V. B., acusat d'haver agredit dues vegades el responsable d'una botiga de telèfons mòbils de Manresa. Una segona acusada, Sara L. R., s'enfronta a tres anys de presó com a còmplice dels fets. El judici se celebrarà a final de mes al Jutjat Penal número 1 de Manresa.

Els fets, segons l'escrit d'acusació pública, van tenir lloc el 7 de desembre del 2016, a l'establiment que regentava aleshores la víctima, a la Muralla del Carme de Manresa. Els dos processats, segons la Fiscalia, es van discutir amb el responsable de la botiga i van agafar-li diferents objectes de la botiga, valorats en 104,90 euros, sense pagar-li. A continuació, segons el fiscal, Franklin Rolando li va donar un cop a la barbeta, que li va provocar lesions lleus.

Pocs dies després, l'acusat es va trobar l'agredit al carrer, quan sortia de la botiga. Segons l'escrit d'acusació, li va demanar quan li repararia el telèfon mòbil, el va llançar a terra i li va clavar diversos cops. Els acusats aniran a judici per coaccions i robatori violent.