Agents de la Policia Local de Santpedor s'estan plantejant «prendre mesures» contra l'Ajuntament després que el Jutjat d'Instrucció 6 de Manresa hagi arxivat la denúncia en la qual se'ls acusava d'haver fet vaga encoberta.

Segons el portaveu del sindicat FEPOL, Toni Castejón, alguns policies afectats s'estan «assessorant» i malgrat que encara no s'han decidit creu que «seria lògic» que emprenguessin accions. En cas de fer-ho, diu, tindrien el suport «absolut» del sindicat. «Hi ha hagut un dany i un greuge contra els companys», considera, i assegura que durant les setmanes que ha durat la polèmica alguns agents han estat increpats pel car-rer. El sindicat exigeix, com a mínim, «unes disculpes públiques» al govern local.

Sobre l'arxivament de la denúncia, «ha passat el que havia de passar i ho celebrem, però hi ha hagut un dany contra l'honorabilitat dels agents», diu Castejón, que creu que el govern municipal «com a mínim hauria d'expressar una denúncia pública i fer públic que el cas ha quedat arxivat, més enllà de dir-ho en un ple».