Els Mossos d'Esquadra van detenir a principi de mes un veí d'Olesa de Montserrat per tenir una plantació de marihuana a Sant Esteve Sesrovires valorada en més de 18.000 euros a Sant Esteve de Sesrovires. A l'home, de 51 anys, se l'acusa d'un delicte contra la salut pública, concretament tràfic de drogues, i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

La investigació es va iniciar el mes de febrer quan la policia catalana va tenir coneixement que a l'interior d'una casa ocupada, del municipi de Sant Esteve de Sesrovires, podria haver una plantació de marihuana. Els investigadors van comprovar que l'edifici no estava habitat i que es trobava destinat a una presumpta plantació de marihuana, amb els accessos de finestres i portes tapiats i segellats, tot i que existia un respirador que sortia des de l'interior de la casa.

Els investigadors van localitzar un total de 130 plantes de presumptament marihuana al seu interior, algunes d'elles en procés de deshidratació. El valor de la marihuana intervinguda seria d'uns 18.000 euros en el mercat negre.

A més a més, van comprovar que la llum i l'aigua estaven punxades i que l'import de l'energia defraudada arribaria a uns 55.000 euros segons l'informe de la companyia elèctrica.

Els Mossos van aconseguir identificar el presumpte responsable de la plantació i finalment, el 6 de març, el van detenir com a presumpte autor d'un delicte de tràfic de drogues i un delicte de defraudació de fluid elèctric. L'arrestat, amb 15 antecedents policials, va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.