La família de nena de Cabrera d'Anoia morta en una operació en una clínica privada de Barcelona ha presentat un recurs a la decisió de la magistrada d'arxivar el cas. Argumenten que no es van fer bé les proves toxicològiques que permetin descartar la negligència mèdica. És la segona vegada que la família recorre la decisió de la titular del jutjat d'instrucció 15 de Barcelona.

El cas ja havia estat arxivat el maig del 2017, però l'Audiència de Barcelona va obligar a reobrir-lo. La família avança que, si la magistrada no admet el recurs a l'arxivament, tornaran a dur el cas a l'Audiència.

Els fets van tenir lloc el 2015. A la Clàudia, d'onze anys, li havien de fer una petita intervenció quirúrgica per retirar-li uns guixos que li havien col·locat uns mesos abans arran d'una operació d'allargament de tíbies i els metges volien aprofitar-ho per practicar-li una tenotomia. Va morir per una aturada cardíaca després de subministrar-li l'anestèsia general. La família va presentar una denúncia contra l'equip mèdic de la clínica perquè considera que hi va haver negligències en el procediment que van seguir.