Els Mossos d'Esquadra han detingut el presumpte autor d'un total de vuit delictes de robatori a l'interior de domicilis, tres delictes més de robatori a l'interior de vehicles i també d'un delicte d'estafa que s'haurien comès a Igualada i Vilanova del Camí. La detenció es va portar a terme dimarts d'aquesta setmana a Igualada, segons van informar ahir els Mossos d'Esquadra.

La investigació que ha portat a aquesta detenció es va iniciar a principi d'aquest mes de març quan els Mossos d'Esquadra van detectar que hi havia augment dels robatoris en domicilis i en vehicles del barri de Camp del Rei a Vilanova del Camí i al barri de Sant Crist d'Igualada.

Fruit de les diverses indagacions, els investigadors policials van esbrinar que en tots els fets l'autor feia servir un mateix modus operandi. En concret, el lladre forçava les portes o les finestres de les cases i els cotxes utilitzant una eina, tipus tornavís, per entrar-hi i després sostreure'n els objectes de valor.

En un dels casos, el presumpte lladre va sostreure una targeta de crèdit de l'interior d'un vehicle i posteriorment va retirar diners en efectiu per un import de 950 euros.

Finalment, dimarts passat els Mossos d'Esquadra van localitzar i detenir, a Igualada, el presumpte autor de tots aquests robatoris.

El detingut va passar dijous, 21 de març, a disposició del jutjat d'instrucció que es trobava en funcions de guàrdia d'Igualada.