Els Mossos d'Esquadra han detingut el presumpte autor de vuit delictes de robatori a l'interior de domicili, tres delictes de robatori a interior de vehicle i un delicte d'estafa a Igualada i Vilanova del Camí. La detenció es va portar a terme dimarts passat.

La investigació es va iniciar a principis del mes de març quan els Mossos d'Esquadra van detectar un augment de robatoris en domicilis i vehicles del barri de Camp del Rei a Vilanova del Camí i al barri de Sant Crist d'Igualada.

Fruit de les diverses indagacions, els investigadors van esbrinar que en tots els fets l'autor feia servir un mateix modus operandi. Forçava les portes o finestres de cases i cotxes utilitzant una eina, tipus tornavís, per sostreure els objectes de valor. En un dels casos, va sostreure una targeta de crèdit de dins un vehicle i va fer retirar diners per un import de 950 euros.

Finalment, aquest passat dimarts els mossos van localitzar i detenir, a Igualada, el presumpte autor dels fets. El detingut va passar el 21 de març a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Igualada.