La Guàrdia Civil va decomissar un total de 307 ampolles de perfum i 46 unitats de cosmètics, per un valor total de 23.458,20 euros que transportava un vehicle, en un control a l'interior del recinte duaner de la Farga de Moles, al municipi de les Valls de Valira, segons van informar ahir fonts de l'institut armat.

La intervenció es va portar a terme dijous passat al migdia, quan els agents de la Guàrdia Civil van aturar un cotxe que venia d'Andorra i arribava al punt fronterer pel carril verd, en el qual se situen els vehicles que no tenen res per declarar.

Els efectius van preguntar al conductor del cotxe, un home de 38 anys i de nacionalitat xinesa, si portava mercaderia que s'hagués de declarar i, posteriorment, van portar a terme una inspecció de l'automòbil, on van trobar els productes decomissats a l'interior de diversos espais buits del mateix vehicle.

Un cop es va verificar la quantitat de productes intervinguts pels agents de la Guàrdia Civil, es va procedir a aixecar una acta per infracció administrativa de contraban.

Tant el gènere com el vehicle van quedar immobilitzats a la duana de la Farga de Moles a disposició del seu administrador.