La Policia Local de Manresa va detenir la nit de dijous a divendres un home de 28 anys i veí de Sant Feliu de Guíxols al qual van imputar el delicte de robatori amb força a dos vehicles. Els fets van passar al barri de la Sagrada Família de Manresa.

Segons van explicar ahir fonts de la Policia Local, els fets van tenir lloc als voltants de la una de la matinada quan un agent, que era a casa seva i estava fora de servei, va mirar per la finestra i va veure com un individu entrava a un vehicle estacionat, al qual hauria trencat la finestra, i que sortia tot seguit carregat amb una jaqueta i d'altres objectes.

L'agent va trucar de forma immediata a la sala del 092 i va donar una descripció molt acurada de l'individu, la qual cosa va permetre que una patrulla el localitzés pocs minuts després pels voltants. L'individu portava un martell a la butxaca i tenia les mans tacades de sang com a conseqüència de petits talls provocats per vidres, presumiblement de les finestres dels vehicles.

A més, li van ser trobats diversos objectes i documentació de dos vehicles: del primer vehicle esmentat i d'un altre que, posteriorment, els agents va comprovar que també havia estat obert en un carrer adjacent, fets pels quals va ser detingut.