Els Mossos d'Esquadra van fer ahir al matí un ampli desplegament contra el tràfic de drogues al centre històric de Berga que finalment va culminar amb una única detenció per tràfic de drogues, ocupació il·legal i frau en el subministrament elèctric.

L'operació policial es va portar a terme al centre històric de la la ciutat de Berga i va mantenir tallat el trànsit del carrer de l'Om i també del Buxadé des dels voltants de les 7 del matí, quan va començar l'operatiu, fins aproximadament les 11 del matí, que és quan el desplegament es va donar per finalitzat. Va ser precisament al número 43 d'aquest últim carrer on es va fer l'única detenció que es va practicar en el marc d'aquest operatiu contra el narcotràfic.

Segons van assenyalar ahir fonts del cos policial, l'única detenció que es va practicar ahir va ser la d'un veí de Berga de 28 anys d'edat i de nacionalitat marroquina.

Al detingut en el marc d'aquesta operació se l'acusa d'un delicte contra la salut pública (tràfic de substàncies estupefaents), ja que se li va trobar marihuana que ja estava repartida en bosses en petites dosis que estaven a punt per ser distribuïdes. Tot i això, ahir no va transcendir quina quantitat es va intervenir.

A part d'aquest delicte, a l'arrestat també se li imputen els delictes d'ocupació il·legal d'un immoble, així com també un de defraudació en el subministrament elèctric.