La Policia Local de Manresa va detenir aquest dissabte passat al vespre un home de 52 anys que hauria agredit amb una arma blanca un altre home, a la zona de les Bases de Manresa.

En concret, els fets van tenir lloc al carrer de la Font del Gat quan una patrulla de la Policia Local que estava estacionada a la zona va veure com un home corria tot perseguint-ne un altre amb un ganivet a la mà. També van veure que el perseguit portava la samarreta esparracada i que estava plena de sang.

Els agents de la Policia Local van poder reduir i detenir l'home que portava el ganivet, que té 52 anys d'edat i és veí de Manresa, al qual s'imputa un delicte de lesions.

D'altra banda, els agents de la Policia Local també van atendre l'home ferit, de 42 anys d'edat i també veí de Manresa, que va resultar ferit amb un pronòstic de menys greu. A la zona també s'hi van desplaçar efectius del Sistema d'Emergència Mèdiques (SEM).

Posteriorment, els agents de la Policia Local van recollir diverses manifestacions de diferents testimonis de la zona que van assegurar haver vist com l'individu que portava el ganivet a la mà, i que va acabar detingut, hauria ferit l'altre home.