Els Mossos d’Esquadra han desmantellat a Sant Esteve Sesrovires (Baix Llobregat) una plantació de marihuana valorada en més de 30.000 euros i han arrestat tres persones com a sospitosos de ser-ne els responsables. Les detencions es van fer dimecres 10 d’abril. Es tracta de tres homes de 18, 53 i 54 anys, veïns de Badalona i Corbera de Llobregat, acusats de presumptes delictes contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric. L’operatiu va tancar una investigació iniciada al febrer, quan els Mossos d’Esquadra van tenir les primeres sospites sobre la finca: tot i que no hi vivia ningú, a les nits s’escoltava un soroll intens d’extracció d’aire i es constatava una olor forta típica d’aquestes plantes.

El 10 d’abril, els investigadors van identificar un dels presumptes responsables de la finca i van accedir a l’interior, on van localitzar dues persones més. Al soterrani, la policia va trobar dos habitacles preparats per al cultiu de marihuana amb 160 i 240 plantes, respectivament. El valor de la plantació, segons els Mossos d’Esquadra, seria de prop de 30.000 euros al mercat negre.

D’altra banda, els tècnics de la companyia elèctrica van detectar que el frau comès en tenir punxat el subministrament elèctric s’elevava als 55.000 euros.

Els arrestats van passar dissabte a disposició judicial i el jutge en funcions de guàrdia va decretar la llibertat amb càrrecs.