Un menor ha mort atropellat per un tren a la sortida de l'estació de RENFE de Sabadell Nord aquest dimarts al matí. Segons ha informat RENFE, un grup de joves era a la zona de vies i un tren ha atropellat un dels menors cap un quart d'11 del matí. El tren de la R4 de Rodalies -línia que va de Sant Vicenç de Calders a Manresa- ha quedat aturat a la parada de Sabadell Nord.

Els Mossos d'Esquadra estan investigant les circumstàncies de l'accident i no descarten cap hipòtesi. La circulació de trens s'ha vist interrompuda en els dos sentits durant una estona, fet que ha produït alguns retards. A les 11 s'ha recuperat la circulació per una de les vies al trajecte afectat i cap a les 12 s'ha recuperat la normalitat.

El comboi havia sortit sobre les 8.16 hores de l'estació de Vilafranca (Tarragona) i estava prevista la seva arribada a la de Manresa a les 10.36. A les 10.15 hores s'ha interromput la circulació de vies entre les estacions de Sabadell Sud i Terassa (Barcelona), a petició dels Bombers. Als usuaris dels trens afectats se'ls està traslladant a les estacions de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) a Terrassa i Sabadell.