El tram sud de la C-55 es va col·lapsar, de nou, ahir a primera hora de la tarda com a conseqüència d'un atropellament que va tenir lloc a Olesa de Montserrat. El trànsit d'aquesta carretera va estar interromput en els dos sentits de la marxa durant més de mitja hora mentre es rescatava la víctima, que finalment va ser evacuada amb un helicòpter medicalitzat fins a l'Hospital de Bellvitge, a Barcelona.

L'accident, al punt quilomètric número 3, es va produir a 3/4 de 4 de la tarda i no va ser fins gairebé una hora més tard quan es va tallar el trànsit a la carretera per tal de poder evacuar la persona ferida. El tall es va allargar fins passat un 1/4 de 6 de la tarda, quan es va donar pas alternatiu als vehicles, segons van explicar fonts del Servei Català de Trànsit (SCT).

El tall va originar retencions importants, ja que es va produir en una de les hores amb més trànsit de la carretera.

A part de l'helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) que va evacuar la persona atropellada, en les tasques de rescat també hi van participar dues ambulàncies del mateix SEM. A més, tres patrulles dels Mossos d'Esquadra també es van desplaçar fins al lloc de l'accident.

A més a més, la situació a la zona es va veure encara més agreujada perquè simultàniament es va produir un altre accident, en aquest cas a l'A-2, a l'alçada d'Abrera. Aquest sinistre va obligar a tallar des de 3/4 de 5 de la tarda fins 2/4 de 8 del vespre un carril de l'autovia en sentit Lleida. Com a conseqüència d'aquesta limitació en el trànsit, es van originar cues que en alguns moments van arribar a superar els sis quilòmetres de longitud. Un cop es va reobrir el carril al trànsit, la carretera encara va registrar algunes congestions fins a les 8 del vespre.

Aquest accident es va saldar amb dues persones ferides de caràcter lleu, que van ser traslladades en ambulància fins a l'Hospital Sant Joan de Déu de Martorell.