Un menor va morir ahir cap a les 10 hores en ser atropellat per un tren entre les estacions de Sabadell Sud i Terrassa, van informar fonts de la investigació. Fonts de Renfe van explicar que, a causa d'aquest succés, es va interrompre la circulació en tots dos sentits de la marxa dels trens entre les estacions de Sabadell Sud i Terrassa de la línia R4 Nord, la que arriba fins a Manresa. El tall va durar fins a les 11.55 hores, quan es va procedir a retirar el cadàver de la persona atropellada.

A més, la resta de la línia va registrar retards superiors als trenta minuts, amb la previsió que al llarg del dia s'anessin recuperant les freqüències i els horaris habituals, van indicar les mateixes fonts.

A les 11.05 hores es va recuperar la circulació per una de les dues vies del trajecte afectat i gairebé una hora després es va restablir la circulació de trens per les dues vies.

Renfe va precisar que va fer anar els viatgers afectats cap a les estacions dels Ferrocarrils de la Generalitat tant de Terrassa com de Sabadell.