Els Mossos d'Esquadra van detenir el dia 16 d'abril tres dones i un home, d'entre 45 i 19 anys, de nacionalitat espanyola veïns de Badalona, Santa Adrià de Besòs i Sant Celoni, com a presumptes autors d'un delicte de furt en un supermercat de Manresa.

Pels volts de les vuit del vespre del mateix dia, agents de l'ARRO estaven realitzant un control de prevenció de robatoris a la carretera C-16, dins el terme municipal de Castellbell i el Vilar (Bages). Durant el dispositiu van observar com un turisme, ocupat per quatre persones, s'aturava 50 metres abans d'arribar-hi. Seguint les indicacions dels mossos, van continuar la marxa fins arribar a l'altura del control.

Als agents els va semblar sospitosa l'actitud de les quatre persones, per la qual cosa van escorcollar el vehicle i van localitzar diversos productes d'alimentació i higiene personal en bosses d'escombraries. En alguns dels articles s'observava el sistema d'alarma arrencat.

Com els ocupants del vehicle no van poder justificar amb cap tiquet de compra la procedència dels productes, els mossos van efectuar unes comprovacions. Amb aquestes es va constatar que tots els productes acabaven de ser sostrets en un supermercat de Manresa. En conjunt l'import era de 860 euros.

Els quatre ocupants del vehicle van quedar detinguts per la seva presumpta relació amb el furt. Els detinguts van passar ahir a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Manresa.