Pierrot Carrillo, de 54 anys d’edat i veí de Vilanova del Camí, va morir ahir al migdia en un accident de moto a l’A-2, a l’alçada de Castellolí. L’accident en el qual va perdre la vida Carrillo va tenir lloc pocs minuts abans de les tres de la tarda quan, per causes que s’estan investigant, la víctima va patir una sortida de la carretera amb la moto amb la qual viatjava.

Al lloc de l’accident s’hi van desplaçar un total de tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Com a conseqüència de l’accident es va haver de tallar un carril de l’autovia, en sentit Barcelona, fins a 2/4 de 6 de la tarda. L’accident va tenir lloc al punt quilomètric 560,8 de l’A-2 i es van registrar retencions de fins a tres quilòmetres fins que finalment es va normalitzar la situació.

Pierrot Carrillo tenia 54 anys i era bastant conegut al municipi anoienc perquè ell mateix havia estat al capdavant de la granja Vilanova, i la seva família també estava vinculada a l’històric Pub Colón, un local ara tancat però que havia estat molt de moda anys enrere perquè era lloc de pas, les nits dels caps de setmana, per als que anaven a la discoteca Scorpia.

Amb la mort d’aquest motorista ja són 45 les persones que han perdut la vida al llarg d’aquest any a la xarxa de carreteres interurbanes de Catalunya, segons dades del Servei Català de Trànsit (SCT).

A més a més, aquest és el segon accident mortal d’un motorista que es produeix a l’A-2 a la comarca de l’Anoia en poc més d’un mes. El darrer va ser el 20 de març passat, quan poc abans de les 7 del matí un motorista de 38 anys, i en aquest cas veí d’Igualada, va morir quan va patir, també, una sortida de carretera.

En aquella ocasió l’accident va tenir lloc al punt quilomètric 569, al pas de la carretera pel terme municipal del Bruc, i encara no a deu quilòmetres del punt on es va produir l’accident d’ahir a la tarda.

A les comarques centrals, Pierrot Carrillo és la desena persona que enguany ha perdut la vida a la carretera.