Els Mossos d'Esquadra van detenir el diumenge un home a Martorell per una agressió i dos abusos sexuals. El retrat robot realitzat per la Unitat Central de Fotografia i Audiovisuals va ser clau en la identificació del presumpte autor, un marroquí de 40 anys i veí de Cornellà.

El detingut actuava a la vora del Llobregat. A finals del 2018 va agafar de la cintura una dona que feia esport a Sant Andreu de la Barca, però la víctima va aconseguir desfer-se'n i l'home va marxar corrents del lloc. Al febrer es va abalançar sobre una dona i va intentar llençar-la a terra mentre li feia tocaments, però ella va aconseguir que la deixés anar. Al març, en aquest cas al Papiol, l'autor va agafar la dona per darrera i li va fer tocaments. Ella es va defensar fins que l'agressor va deixar-la i va fugir.

Els tres fets s'ubicaven a la zona de la llera del riu. La descripció de les víctimes va demostrar que es tractava del mateix home. Amb l'ajuda del retrat robot, els agents van identificar l'autor dels fets, que va ser reconegut per les dones en seu policial. L'home va ser detingut diumenge a Martorell, a prop del riu.

El detingut va passar a disposició judicial i el jutge va decretar el seu ingrés judicial en un hospital psiquiàtric.