Els Mossos d'Esquadra , amb la col·laboració de la Policia Local de Sant Joan de Vilatorrada, van detenir el dia 7 de maig, un home de 38 anys, de nacionalitat espanyola i veí d'Artés com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb violència i intimidació.

El primer robatori es va produir el 17 d'abril, pels volts de les vuit del vespre, en una gasolinera de Sant Joan de Vilatorrada. Dos homes van entrar a l'establiment amb la cara tapada, es van apropar a la treballadora, la van amenaçar amb un ganivet i li van sostreure 500 euros de la caixa enregistradora.

El segon robatori es va produir el 19 d'abril al migdia en una gasolinera de Manresa. En aquest fet, un home amb la cara tapada va amenaçar amb un ganivet a la treballadora i li va sostreure 318 euros de la caixa.

Arran d'aquests fets els mossos van iniciar una investigació, amb la col·laboració de la Policia Local de Sant Joan de Vilatorrada, i van concloure que en ambdós casos un dels autors era el mateix. Després de diverses gestions, el passat 7 de maig van identificar i detenir a Manresa el presumpte autor dels dos robatoris.

La investigació continua oberta per tal de localitzar l'altre autor del primer robatori. El detingut ha passat avui a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia Manresa.