Finalment van localitzar ahir el veí del Pont de Vilomara desaparegut des de diumenge. Els Mossos d'Esquadra van fer una crida ahir a les xarxes socials per demanar ajuda en la recerca d'un home desaparegut al Pont de Vilomara i Rocafort. El desaparegut era José Antonio Checa Baena, de 43 anys, de qui no se sabia res des de diumenge passat, dia 5 de maig. La policia va facilitar la seva descripció, 1,65 metres d'alçada i de 65 quilos, i que conduïa una furgoneta blanca.

La mateixa família va ser qui va denunciar la desaparició del veí del Pont de Vilomara dilluns perquè intentava infructuosament contactar amb ell des de diumenge. La policia va assumir la investigació i, dimecres a la tarda, els agents que portaven el cas no sabien res de la persona desapareguda, segons fonts de la policia. El mateix dia a la nit, però, l'Ajuntament del Pont de Vilomara va informar a Instagram que ja havien trobat Checa.

Els agents que es van fer càrrec de la investigació pensaven que havia marxar amb el cotxe perquè quan els familiars es van adreçar a casa seva, al municipi bagenc, també hi van trobar a faltar el seu vehicle, una furgoneta Fiat Talento de color Blanc. La desaparició va crear neguit al poble, on Checa Baena és conegut.