Un home de 53 anys va resultar ferit de caràcter lleu en un accident de cotxe a Monistrol de Calders quan el vehicle en el qual viatjava, amb dues persones més, va sortir de la carretera. L'accident va tenir lloc a 3/4 d'1 del migdia a la carretera B124, al punt quilomètric 32,9. Quan els serveis d'emergències van arribar al lloc de l'accident, els tres ocupants ja havien pogut sortir pel seu propi peu i van ser atesos al mateix lloc dels fets, encara que finalment l'home, de 53 anys, va ser traslladat fins a l'hospital de Sant Joan de Déu de Manresa perquè tenia contusions en un braç.

D'altra banda, un vehicle va bolcar, ahir a 1/4 d'1 del migdia quan circulava per la N141-C en direcció Vic a l'alçada d'Avinyó, al punt quilomètric 20,6.L'únic ocupant del vehicle ha resultat il·lès.

D'altra banda, un turisme i un camió van xocar ahir al matí a la C-55 a Sant Mateu de Bages. Segons fonts dels Bombers, l'accident es va produir al quilòmetre 49 en direcció a Cardona. L'avís va ser a les 8 del matí i no hi va haver persones ferides com a conseqüència de la topada.