Un jove homosexual de 19 anys i veí de Castellgalí ha denunciat una agressió homòfoba que, segons explica, va tenir lloc la matinada del dissabte, quan passaven 10 minuts de les 5, a Manresa, quan ja havia sortit d'una discoteca de la ciutat.

El jove agredit és Noè Hands i ha explicat a Regió7 que havia anat amb dues amigues a la sala Stroika, situada al polígon dels Dolors de Manresa, i que un cop ja era a fora i al seu cotxe, just en el moment d'obrir el maleter «em vaig trobar una persona al costat i em va clavar un cop de puny a la cara». El jove explica que va rebre el cop de puny sense que ni llavors ni abans hagués intercanviat cap paraula amb l'agressor.

De fet, el jove assegura també que no coneixia de res el seu agressor i es mostra convençut que el va seguir des de dintre de la discoteca. Després de l'agressió, Hands explica que va ser atès per personal de la mateixa discoteca manresana, que va avisar els serveis sanitaris, i posteriorment va ser traslladat en ambulància fins a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa.

Hands també explica que ja ha presentat una denúncia per aquesta agressió davant dels Mossos d'Esquadra.