La sala Stroika va condemnar públicament aquest dilluns a la denúncia d'una agressió homòfoba a Manresa produïda el dissabte passat, al polígon del Dolors, a la sortida d'una festa en el recinte.

Així, la sala de festes reitera «el nostre compromís en la gestió d'un espai on no es toleren actituds ni comportaments de caire sexista, homòfob o xenòfob», i defensa la seva actuació quan es van produir els fets: «La víctima va alertar de l'agressió al personal de la sala, que va oferir immediatament un servei de primeres cures i va gestionar l'arribada del SEM, a més d'atendre emocionalment la víctima durant els primers moments posteriors a l'agressió».

Els fets van tenir lloc al voltant de les 5 de la matinada, quan Noè Hands, un jove homosexual de 19 anys i veí de Castellgalí, va arribar al cotxe després de sortir de la festa. Just en el moment d'obrir el maleter, explica que «em vaig trobar una persona al costat i em va clavar un cop de puny a la cara». El noi afirma que va rebre el cop de puny sense que ni llavors ni abans hagués intercanviat cap paraula amb l'agressor, i està convençut que va ser per la seva condició sexual.

De fet, el jove assegura també que no coneixia de res el seu agressor i es mostra segur que el va seguir des de dintre de la discoteca. Hands també explica que ja ha presentat una denúncia per aquesta agressió davant dels Mossos d'Esquadra.