Un veí del carrer del Carme de Manresa va evitar, en una setmana de diferència, que entressin a robar a l'edifici on viu dues vegades, una de les quals s'hi va enfrontar. Segons explica el propietari d'un edifici reformat d'aquest carrer, els dos intents de robatori van passar amb tan sols set dies de diferència.

En el primer intent d'entrada, que es va produir ara ja fa dues setmanes, un dels inquilins del bloc va detectar que hi havia un grup de joves que estava intentant accedir a un habitatge ubicat en aquest cèntric carrer de Manresa tot desmuntant una claraboia.

Segons explica aquest propietari, un cop van ser vistos i alertats pel veí que s'hi va enfrontar, el grup format per diversos joves va acabar desistint de la seva acció i, finalment, va acabar marxant de l'immoble en qüestió.

Quan tot just feia una setmana que havien passat aquests fets, explica, de nou un grup format per joves va intentar entrar al mateix edifici.

Assegura que després de trucar al timbre i que en un primer moment no pogués respondre, els joves van accedir a les zones comuns de l'immoble.

Un cop els joves eren dins, l'inquilí va sentir soroll a l'escala, on els integrants del grup estaven clavant puntades de peu a una porta amb l'objectiu d'esbotzar-la i accedir a un dels pisos. Tot i això, explica que quan va descobrir-los, els joves li haurien assegurat que s'hi havien dirigit allà per un anunci de venda d'una bicicleta a través de les xarxes i com en l'altra ocasió van acabar marxant de l'immoble.

De fet, fa uns mesos, la presència d'un grup de joves va generar malestar a la zona, tot i que ara la situació ja és més tranquil·la.

En aquest sentit, altres veïns i comerciants consultats ahir per Regió7, que prefereixen mantenir-se en l'anonimat, asseguraven que fa unes setmanes la presència policial a la zona s'ha incrementat amb patrulles que passen en diverses ocasions al llarg de la tarda i del vespre a la zona del mateix carrer del Carme i de la plaça dels Infants.

Des de llavors diuen que els joves que semblaven més problemàtics i que anaven amunt i avall del carrer tot creant mal ambient ja no hi són.

Tot i això, reclamen que s'adoptin més mesures de seguretat i que s'eviti la degradació del centre històric de Manresa.