A les 9 de la nit i 22 minuts d'ahir dissabte l'helicòpter dels Bombers va poder localitzar la dona que s'havia perdut a la tarda, no massa lluny d'on estava d'excursió quan es va extraviar. Tot seguit, la van anar a recollir peu i el SEM li va fer un reconeixement mèdic que va permetre constatar que, a banda de cansament, no tenia res més, de manera que no va fer falta ingrés hospitalari i va poder marxar cap a casa.

Els Bombers van iniciar la recerca quan van rebre l'avís que una dona de 66 anys s'havia perdut dissabte a la tarda a Cabrera d’Anoia mentre feia una excursió en grup. Els companys la van perdre de vista, no la van localitzar i van avisar als Bombers a les 5 de la tarda i 8 minuts. El grup feia una caminada a la zona de Canaletes i, concretament, estaven al salt de la Mà de la Dona.

Els Bombers es van desplaçar a l'àrea on l'havien perdut de vista amb sis dotacions, entre les quals la unitat canina i l'helicòpter dels GRAE. També van participar en la recerca membres de Protecció Civil. La dona havia continuat caminant en desorientar-se, però no estava excessivament lluny d'on la van perdre de vista, segons els Bombers.