La secció sindical de CCOO del centre penitenciari de Lledoners ha denunciat públicament que la direcció de la presó ha denegat els 15 dies de permís que li corresponen per casament a un treballador del centre.

Segons han explicat fonts sindicals a Regió7, el treballador havia demanat gaudir del permís a final del mes de juny, i segons afegeix el sindicat, es dona la circumstància que la seva parella és funcionària d'un altre centre penitenciari i no ha tingut cap problema per obtenir el permís.

També segons CCOO, sindicat majoritari a Lledoners, hi ha dos treballadors més que estan pendents de la resolució escrita als quals de forma verbal també ja s'hauria denegat el permís. Per al sindicat es tracta d'una «situació indignant».

CCOO també assegura que, segons el gerent del centre penitenciari bagenc, es tracta d'un criteri del departament, cosa que CCOO considera «fals». També asseguren que Lledoners és «l'únic centre on es produeix de manera general i sense excepcions i som els únics treballadors públics que patim aquest criteri àmpliament restrictiu que voreja la il·legalitat». De fet, el sindicat s'està plantejant portar els fets davant la justícia.

En el mateix comunicat, el sindicat insta el gerent a «fer una rectificació urgent, i el convidem a l'assumpció de les seves responsabilitat per uns casos tan greus presentant la seva renúncia al càrrec, en cas que no resolgui de manera urgent aquest i els altres casos pendents».