Un cotxe s'ha desfrenat aquest divendres al migdia a la Pujada del Castell, a Manresa, i ha acabat caient per les escales de la plaça Onze de Setembre. Durant la caiguda, ha atropellat una dona, de 35 anys i veïna de Castellgalí, que ha patit ferides lleus, segons la Policia Local.

Treuen un cotxe que ha caigut per les escales a la plaça Onze de Setembre de Manresa

Treuen un cotxe que ha caigut per les escales a la plaça Onze de Setembre de Manresa

El vehicle ha baixat el primer tram d'escales amb el cul enrere i amb la part posterior del cotxe ha trencat la barana de pedra. El cotxe ha fet caure parts de la barana a la vorera de la plaça, on no hi passava ningú en aquell moment. Les mateixes pedres podria haver estat el fre perquè el vehicle no acabés estimbat al nivell inferior de les escales.

La dona atropellada ha estat atesa per personal sanitari en un primer moment al lloc dels fets i posteriorment ha estat trasllada a l'Hospital de Sant Joan de Déu.

Imposen una multa de 100 euros a l'amo del vehicle

La Policia Local ha multat el propietari del vehicle. La sanció és per haver deixat el vehicle sense assegurar-se que estava degudament frenat. La multa és de 100 euros encara que l'import quedarà rebaixat a 50 euros si es paga de forma ràpida, tal i com el propietari del cotxe ha assegurat que faria.