Un jove de 28 anys ha mort aquest dissabte en un accident de moto a Guixers (Solsonès), a la carretera LV-4241, que va de Berga a Sant Llorenç de Morunys. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a les 11.52 h. Per causes que encara s'estan investigant, la motocicleta ha sortit de la via al punt quilomètric 43 i el conductor i únic ocupant del vehicle de dues rodes ha quedat atrapat a la barrera de seguretat, segons han informat fonts dels Bombers de la Generalitat.

Després de ser atès per personal del SEM al lloc dels fets, un helicòpter medicalitzat l'ha traslladat a l'hospital Sant Bernabé de Berga en estat crític. El motorista ha acabat morint unes hores després a l'hospital a causa de la gravetat de les ferides. Es tracta de A.V.S., de 28 anys i veí de Santa Eulàlia de Riuprimer, a la comarca d'Osona.

Arran de la incidència, s'han activat 4 patrulles del cos dels Mossos d'Esquadra i tres ambulàncies, una dotació dels Bombers de la Generalitat i l'helicòpter del SEM. La via ha tingut restriccions de trànsit durant dues hores.